• Letná škola prváčikov
          • Letná škola prváčikov

          • 1. deň - športujeme

            Dňa 23.8. sa doteraz tiché chodby našej školy rozozvučali detským štebotom našich budúcich prváčikov. Tejto vzácnej návšteve sme sa veľmi potešili. Hneď v prvý deň nášho tábora nám ukázali svoju šikovnosť a obratnosť v športových súťažiach. Svoju pozitívnu energiu a úsmevy rozdávali na všetky strany. Už teraz sa tešíme na ďalšie dni, ktoré strávime v ich spoločnosti. 

            2.deň -  Slovenčina hrou

            Učenie nemusí byť drina, dá sa to aj hrou. Štvrtákom už veľmi chýbala škola, tak sa prišli zoznámiť s prváčikmi a zahrali im divadielko - O medovníkovom domčeku. Prváčikovia boli aj dnes mimoriadne šikovní a zapojili sa do všetkých aktivít. Prerozprávali rozprávku, vypracovali pracovné listy, naučili sa nové básničky, pracovali s interaktívnou tabuľou, spievali, tancovali, čítali písmenká a veľa iného. Pracovali ako včeličky, čím nás veľmi potešili. 

            3.deň

            Našu "Letnú školičku" sme dnes ukončili matematikou. Detičky boli aj dnes veľmi šikovné, hravo si poradili s číselným radom, numerickými aj logickými príkladmi, slovnými úlohami aj geometrickými tvarmi. Samozrejme nechýbali básničky, tanec i pohyb. A hoci nám všetkým bolo smutno, keď sme sa lúčili, pri srdci nás hrial dobrý pocit, že onedlho sa opäť stretneme. Ďakujeme za prejavenú dôveru!

        • Úspech absolventa školy
          • Úspech absolventa školy

          • Bývalý žiak Alex Bidelnica sa stal reprezentantom Slovenska v rýchlostnej kanoistike.

            Na tohtoročných Majstrovstvách Slovenska si začiatkom augusta vyjazdil jeden titul Majstra Slovenska a 1 kvótu

            na medzinárodné preteky Súťaž Olympijských Nádejí 2022, ktoré sa budú konať 8-11.9.2022 v Bratislave.

            Sme na neho hrdí a želáme jemu ako aj Športovému klubu Danubian veľa ďalších úspechov.